Η Νάπολι τα δίνει όλα για Ιντζάγκι

Στο πρόσωπο του Σιμόνε Ιντζάγκι η Νάπολι θεωρεί ότι έχει βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τζενάρο Γκατούζο.

Η Νάπολι τα δίνει όλα για Ιντζάγκι

Καθόλου καλή δεν είναι η φετινή σεζόν για τη Νάπολι που βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ στο Europa League είδε τη Γρανάδα να την αποκλείει από τη φάση των "32" της διοργάνωσης. Είναι λογικό και η διοίκηση των "παρτενοπέι" να κοιτάζει την επόμενη μέρα.

Πρώτα απ' όλα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στον πάγκο της Νάπολι θα μείνει ο Τζενάρο Γκατούζο. Η διοίκηση του συλλόγου δεν κρίνει ότι πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι αποφασισμένος, όμως, να αλλάξει προπονητή μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο εκλεκτός της διοίκησης της Νάπολι είναι ο Σιμόνε Ιντζάγκι. Θεωρούν ότι είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "παρτενοπέι" και να αλλάξει την εικόνα τους προς το καλύτερο.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ιντζάγκι έχει δηλώσει ότι προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στη Λάτσιο. Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν και από την πρόταση που θα του γίνει από τη Νάπολι, η οποία μοιάζει αποφασισμένη να τον πάρει τον πάγκο της. Μάλιστα τα δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν τη Νάπολι να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο.