La Liga: Γλίτωσε η Σεβίλλη με γκολ του τερματοφύλακα (highlights)!

Με ένα γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Σεβίλλη κατάφερε να ισοφαρίσει τη Βαγιαδολίδ και να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό. Με τον Μπενζεμά να σκοράρει δις η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το Βίγκο κερδίζοντας 3-1 την Θέλτα κι ανέβηκε στο -3 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη La Liga.

La Liga: Γλίτωσε η Σεβίλλη με γκολ του τερματοφύλακα (highlights)!

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Σεβίλλη απέφυγε την ήττα από τη Βαγιαδολίδ. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 44' με πέναλτι του Ορεγιάνα, αλλά οι Σεβιγιάνοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον τερματοφύλακα τους τον Μπόνο να σκοράρει στο 94'.

Με... φόρα από το 3-1 επί της Αταλάντα που σφράγισε την πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με το ίδιο σκορ και στο «Μπαλαϊδος» του Βίγκο την Θέλτα με τον Καρίμ Μπενζεμά πρωταγωνιστή.

Ο Γάλλος με δύο γκολ και μια ασίστ έδωσε στην ομάδα του Ζιντάν τη νίκη (2η σερί στο πρωτάθλημα) που την έφερε 2η στο -3 από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Ατλέτικο που παίζει την Κυριακή.

Οι Γαλιθιάνοι που είχαν 5 πόντους στα τρία προηγούμενα ματς είχαν δοκάρι με τον Άσπας στο 82' αλλά δέχθηκαν το τρίτο γκολ από τον Ασένσιο στις καθυστερήσεις...

Στα πρώτα 17 λεπτά της αναμέτρησης διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Έιμπαρ στο πρώτο χρονικά ματς του Σαββατιάτικου προγράμματος της 28ης αγωνιστικής της La Liga.

Oι γηπεδούχοι, που είχαν έναν πόντο συγκομιδής στα δύο προηγούμενα ματς, προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με τον Γιούρι, αλλά ισοφάριστηκαν, 8 λεπτά μετά, από τους τρίτους από το τέλος συντοπίτες τους που με το τέρμα του Κίκε πήραν τον πρώτο τους πόντο μετά από δύο αγωνιστικές.

Δίχως νικητή, αλλά και χωρίς γκολ, έληξε το Ουέσκα - Οσασούνα.

Αποτέλεσμα διόλου βολικό για τους γηπεδούχους του Σιόβα (βασικός κι αναντικατάστατος) που είχαν δοκάρι με τον Βάβρο και παραμένουν ουραγοί έχοντας δύο πόντους σε 4 αγωνιστικές.

Για τους Βάσκους που δεν κερδίζουν τρία ματς ήταν η δεύτερη σερί «λευκή ισοπαλία».

Το ματς της Παρασκευής

Ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Μπέτις προκειμένου να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Λεβάντε με σκορ 2-0 στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Primera Division. Οι "βερδιμπλάνκος" προηγήθηκαν στο 70' με τον Φακίρ και ο Χουαμί έκανε το 2-0 στο 75'. Η ομάδα της Ανδαλουσίας μετά από αυτή τη νίκη έπιασε στους 45 βαθμούς τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Το προφίλ της 28ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/3

Μπέτις-Λεβάντε 2-0
(70' Φακίρ, 75' Χουάμι)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/3

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Έιμπαρ 1-1
(9' Γιούρι - 17' Κίκε)

Θέλτα Βίγκο - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3
(40' Σάντι Μίνα - 20', 30' Μπενζεμά, 94' Μάρκο Ασένσιο)

Ουέσκα - Οσασούνα 0-0

Βαγιαδολίδ-Σεβίλλη 1-1

44' πεν. Ορεγιάνα - 94' Μπόνο

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/3

15.00: Χετάφε – Έλτσε

17.15: Βαλένθια – Γρανάδα, Βιγιαρεάλ – Κάντιθ

19.30: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντεπορτίβο Αλαβές

22.00: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ