Ανανέωσε με την Παρτιζάν ο Ζντιέλαρ

Ο Σάσα Ζντιέλαρ ανανέωσε γι' ακόμα δύο χρόνια το συμβόλαιο του με την Παρτιζάν.

Ανανέωσε με την Παρτιζάν ο Ζντιέλαρ

Από τον Ιανουάριο του 2018 ο Σάσα Ζντιέλαρ αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρτιζάν. Τότε είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς οι Σέρβοι τον αγόρασαν από τους Πειραιώτες. Αυτή την τριετία ο 25χρονος χαφ κατάφερε να γίνει βασικότατο στέλεχος της Παρτιζάν και ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της.

Το συμβόλαιο του Σάσα Ζντιέλαρ με την Παρτιζάν ολοκληρωνόταν τον ερχόμενο Ιούνιο, όμως, η ομάδα του φρόντισε να τον "δέσει" για να μην τον χάσει. Η Παρτιζάν ανακοίνωσε σήμερα (18/3) την ανανέωση του συμβολαίου του 25χρονου χαφ. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσουν μαζί.

Ο Ζντιέλαρ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013 από την OFK Beograd. Τον Ιανουάριο του 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στη Μαγιόρκα από την οποία επέστρεψε το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς. Τον Ιανουάριο του 2018 ο Σέρβος μέσος δόθηκε δανεικός από τους Πειραιώτες στην Παρτιζάν. Αμέσως στην ομάδα του Βελιγραδίου έδειξε να προσαρμόζεται και να γίνεται βασικός κι έτσι τον Ιούλιο του 2018 προχώρησε στην αγορά του έναντι 500 χιλιάδων ευρώ.