Κλοπ: «Στη Λίβερπουλ κανείς δεν αμφισβητεί κανέναν»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στη γερμανική εφημερίδα Bild για την αγωνιστική κρίση αλλά και το διαφορετικό κλίμα που επικρατεί στην Λίβερπουλ.

Κλοπ: «Στη Λίβερπουλ κανείς δεν αμφισβητεί κανέναν»

Χάρη στο γκολ του Ντιόγκο Ζότα στις καθυστερήσεις του Α' μέρους, η Λίβερπουλ έβαλε τέλος σε ένα σερί δύο ηττών στην Premier League, επικρατώντας της Γουλβς με 0-1 ενώ νίκησε ξανά τη Λειψία στο Champions League. Οι πρωταθλητές Αγγλίας, οι οποίοι μετρούσαν μια νίκη και έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα κάνουν προσπάθεια για να βγουν από την αγωνιστική κρίση. Ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα «Bild» τόνισε σχετικά:

«Καταλαβαίνω ότι σχεδόν σε όλες τις ομάδες του κόσμου θα είχα αμφισβητηθεί. Είναι λογικό, είναι η πραγματικότητα, η δουλειά μας. Θα το αποδεχόμουν αλλά στην Λίβερπουλ είναι διαφορετικά. Οι ιδιοκτήτες, ο αθλητικός διευθυντής, ακόμη και οι παίκτες, κανείς δεν αμφισβητεί κανέναν. Έχουμε αποδεχτεί την δύσκολη κατάσταση και θα παλέψουμε για να το ξεπεράσουμε», δήλωσε ο Γερμανός κόουτς και συμπλήρωσε:

«Αν δεν παίξουμε στην Ευρώπη αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος για να χαλαρώσουμε. Αυτό θα είναι κακό για τους αντιπάλους μας. Η προπόνηση θα μας κάνει καλό. Αν είχαμε περισσότερο χρόνο να προπονηθούμε θα ήταν πλεονέκτημα για εμάς. Θα μας βοηθήσει να μετατρέψουμε μια αρνητική κατάσταση σε κάτι θετικό».