Νόριτς: Αγοράζει τα δικαιώματα του Γιαννούλη

Ικανοποιημένοι είναι στη Νόριτς με τον Δημήτρη Γιαννούλη και θα προχωρήσουν στην αγορά των δικαιωμάτων του από τον ΠΑΟΚ.

Νόριτς: Αγοράζει τα δικαιώματα του Γιαννούλη

Η Νόριτς έχει αποφασίσει να αγοράσει τα δικαιώματα του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, καθώς έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του στη Championship. Ο διεθνής Έλληνας μπακ αγωνίζεται από τις 19 Ιανουαρίου στην Αγγλία, ως δανεικός από το «δικέφαλο του Βορρά», με τη συμφωνία να περιλαμβάνει υποχρεωτική αγορά του από τα «καναρίνια» σε περίπτωση ανόδου της στην Premier League.

Η Νόριτς πέρασε και από την έδρα της Νότιγχαμ την Τετάρτη (17/3) με 0-2 και οδεύει ολοταχώς για την απευθείας άνοδο στην Premier League, με τον Γιαννούλη, να κάνει μια ακόμη θετική εμφάνιση. Ο 25χρονος μπακ έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα, έχοντας συμπληρώσει ως τώρα έντεκα συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα.

Στο ενεργητικό του έχει μέχρι στιγμής 21 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες, 28 επιτυχημένα τάκλιν, 15 κλεψίματα, 74 ανακτήσεις μπάλας, 11 ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί από αυτόν, 14 ολοκληρωμένες ντρίμπλες και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας έχει αποφασίσει να τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ.