Κύπελλο Γαλλίας: Στα προημιτελικά η Παρί Σεν Ζερμέν, 3-0 τη Λιλ (highlights)

Η Παρί Σεν Ζερμέν «πάτησε» τη Λιλ με το εμφατικό 3-0 στο «Παρκ ντε Πρενς» και εξασφάλισε την συμμετοχή της στα προημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου. (highlights)

Κύπελλο Γαλλίας: Στα προημιτελικά η Παρί Σεν Ζερμέν, 3-0 τη Λιλ (highlights)

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το πρώτο «εισιτήριο» για την συμμετοχή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Οι «πρωτευουσιάνοι» κέρδισαν τη Λιλ με το εμφατικό 3-0 στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού και πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου περιμένουν πλέον τον επόμενο αντίπαλό τους.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια, αφού μόλις στο ένατο λεπτό άνοιξε το σκορ με το τέρμα που σημείωσε ο Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός σκόρερ τραυματίστηκε στο 39’ και αποχώρησε από το ματς για να δώσει τη θέση του στον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο τελευταίος όμως χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά από την είσοδό τους στο παιχνίδι για να βρει δίχτυα και στο 41’ έγραψε το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Με τους «λιλουά» ανήμπορους να αντιδράσουν και να φτάσουν στα γκολ, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού (93’) ο Εμπαπέ πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Υπενθυμίζεται πως πριν το ματς πολυάριθμοι οπαδοί των Παριζιάνων συνόδευσαν με καπνογόνα το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας τους, αψηφώντας τα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Το πρόγραμμα της φάσης των «16»
17/3: Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ 3-0.
6/4: Μονακό – Μετς.
7/4: Ρουμιλί Αλμπάν - Λε Πουί, Σεντάν – Ανζέ, Κανέ Ρουσιγιόν – Μπουλόν, Ολιμπίκ Σομιούρ – Τουλούζ, Βαλτιζέ ντε Σατομπριάν – Μονπελιέ.
8/4: Ρεντ Σταρ – Λιόν.