Γιουβέντους: Προς αποχώρηση ο Ντιμπάλα, μένει ο Μοράτα

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο Πάουλο Ντιμπάλα δύσκολα θα παραμείνει στη Γιουβέντους, εν αντιθέσει με τον Αλβάρο Μοράτα ο οποίος θα παραμείνει στους «μπιανκονέρι». 

Γιουβέντους: Προς αποχώρηση ο Ντιμπάλα, μένει ο Μοράτα

Καυτό αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για τη Γιουβέντους στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς αρκετά είναι τα σενάρια γύρω από το μέλλον σημαντικών παικτών της.

Ζιντάν: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να επιστρέψει στη Ρεάλ»

Την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ιταλικός Τύπος αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Πάουλο Ντιμπάλα και Αλβάρο Μοράτα.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης των πρωταθλητών Ιταλίας και στόχος των «μπιανκονέρι» είναι η παραχώρηση του μετά το τέλος της φετινής σεζόν προκειμένου να μη φύγει ελεύθερος το 2022.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του φαίνεται πως έχουν εκδηλώσει η Τσέλσι και η Τότεναμ, ωστόσο ο παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ισπανία.

Όσον αφορά τον Μοράτα οι άνθρωποι της Γιουβέντους έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του και όλα δείχνουν πως θα έρθει σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το δανεισμό του και τη νέα χρονιά.