Ζιντάν: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να επιστρέψει στη Ρεάλ»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης άφησε με δηλώσεις του ο προπονητής των «μερένχες», Ζινεντίν Ζιντάν.

Ζιντάν: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να επιστρέψει στη Ρεάλ»

«Φωτιές» άναψε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στους «μερένχες».

Ο Πορτογάλος επιθετικός εμφανίζεται δυσαρεστημένος στην Γιουβέντους, ενώ μετά τον αποκλεισμό των «μπιανκονέρι» από το Champions League φήμες θέλουν τον παίκτη να εξετάζει την αποχώρησή του από το Τορίνο.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν την «Γηραιά Κυρία» να είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη της το καλοκαίρι έναντι 29 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να απαλλαγεί και από το «βαρύ» συμβόλαιό του.

Ενόψει του αυριανού (16/3) αγώνα ρεβάνς με την Αταλάντα για την φάση των «16» του Champions League, ο τεχνικός της «βασίλισσας» κλήθηκε να δώσει μία απάντηση για το αν υπάρχει δόση αλήθειας στα σενάρια αυτά και απάντησε:

«Ναι, μπορεί να υπάρχει. Ξέρουμε τον Κριστιάνο, ξέρουμε τι άνθρωπος είναι και όλα όσα έχει κάνει. Αν υπάρχει χώρος γι’ αυτόν στη Ρεάλ; Ας δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Ήμουν τυχερός που είχαν την ευκαιρία να τον προπονήσω, είναι ένας εντυπωσιακός παίκτης. Τώρα, βοηθά πολύ τη Γιουβέντους».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2022.