Ο Ραφίνια για τους καλύτερους προπονητές στην καριέρα του: Τι είπε για Ζέσους, Γκουαρντιόλα, Μαρτίνς

Σε συνέντευξή του στη Βραζιλία, ο Ραφίνια μίλησε για τους καλύτερους προπονητές στην καριέρα του. Τι είπε για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ραφίνια για τους καλύτερους προπονητές στην καριέρα του: Τι είπε για Ζέσους, Γκουαρντιόλα, Μαρτίνς

Ο Ραφίνια, μέσω Instagram, ενημέρωσε ότι επήλθε συμφωνία, στο οικονομικό σκέλος με τη Φλαμένγκο για την επιστροφή του στις τάξεις της.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για την επάνοδο του στην ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο (απ' όπου τον απέκτησαν οι Πειραιώτες)

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο κανάλι "Diz ai Bêça", στο YouTube, ο Ραφίνια μίλησε για τους καλύτερους προπονητές που είχε στην καριέρα του.

Εκεί τοποθέτησε τον Ζόρζε Ζέσους (νυν της Μπενφίκα) στο ίδιο επίπεδο με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, έναν τεχνικό που επίσης γνωρίζει καλά λόγω της θητείας του στη Μπάγερν.

Για τον Ραφίνια ο Ζόρζε Ζέσους ήταν ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχε ποτέ.

«Τον γνώρισα στη Φλαμένγκο και ήταν ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Το ίδιο σημαντικός όσο οι Γκουαρντιόλα, Αντσελότι και Χάϊνκες» είπε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς που τον είχε προπονητή στον Ολυμπιακό:

«Και τώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά ακόμα είναι ακατέργαστος. Πρέπει να δουλευτεί. Αλλά θα γίνει πολύ καλός προπονητής» δήλωσε.