Τι έγραψε ο Μέσι για το ρεκόρ του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της Μπαρτσελόνα με 4-1 επί της Ουέσκα το βράδυ της Δευτέρας. Ο Αργεντινός ισοφάρισε το ρεκόρ συμμετοχών του Τσάβι με την ομάδα της Βαρκελώνης, φτάνοντας τα 767 παιχνίδια!

Τι έγραψε ο Μέσι για το ρεκόρ του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός άσος στη νίκη με 4-1 επί της Ουέσκα ισοφάρισε το ρεκόρ συμμετοχών του Τσάβι με την ομάδα της Βαρκελώνης, φτάνοντας τα 767 παιχνίδια!

Φυσικά το ρεκόρ θα καταρριφθεί τις επόμενες μέρες από τον σπουδαίο Αργεντινό άσο και συγκεκριμένα την Κυριακή (21/3), όταν και η ομάδα του Κούμαν θα παίξει με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

La Liga: Με «σούπερ» Μέσι νίκησε την Ουέσκα και ελπίζει η Μπαρτσελόνα (highlights)!

Ο Αργεντινός χαρακτήρισε τιμή το γεγονός ότι έφτασε σε ρεκόρ αγώνων με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ισοφαρίζοντας τον Τσάβι και άμεσα θα τον ξεπεράσει.

«Είναι μεγάλη τιμή να φτάσω σε αυτόν τον αριθμό παιχνιδιών με την Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με συνόδευσαν αυτά τα χρόνια, και την οικογένεια και τους φίλους μου, που ήταν πάντα στο πλευρό μου», ήταν το μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε πως Λιονέλ Μέσι κατέχει ακόμη τα ρεκόρ των «μπλαουγκράνα», για τις περισσότερες ασίστ (290), τα περισσότερα χατ-τρικ (48) και τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν (73 το 2011-12).