Καπέλο: «Η Ίντερ έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα!»

Ο παλαίμαχος Ιταλός τεχνικός Φάμπιο Καπέλο πιστεύει ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Ίντερ να χάσει το φετινό πρωτάθλημα στη Serie A.

Καπέλο: «Η Ίντερ έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα!»

Βιάζεται να... ανακηρύξει πρωταθλήτρια Ιταλίας την Ίντερ ο Φάμπιο Καπέλο!

Ο παλαίμαχος Ιταλός προπονητής επανέλαβε για μία ακόμα φορά τη σιγουριά του πως οι «νερατζούρι» είναι εν αναμονή πρωταθλητές στη Serie A και ότι η κατάσταση είναι αδύνατο να αναστραφεί.

Η αλήθεια είναι πως η Ίντερ 11 αγωνιστικές πριν από τον τερματισμό οδηγεί καθαρά την κούρσα του πρωταθλήματος, απέχοντας 9 βαθμούς από τη δεύτερη στην κατάταξη Μίλαν (65 έναντι 56) και 10 από τη Γιουβέντους (55, με ένα παιχνίδι λιγότερο ωστόσο). Βρίσκεται λοιπόν σε πολύ καλό δρόμο για να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της στο Καμπιονάτο μετά το 2010.

Μαθηματικά πάντως η Ίντερ ακόμη δεν είναι πρωταθλήτρια. Αυτό ωστόσο δεν εμποδίζει τον Καπέλο να διατρανώνει την πεποίθησή του ότι το τρόπαιο θα καταλήξει στην «κυανόμαυρη» πλευρά του Μιλάνου.

«Το είπα πριν από αρκετές εβδομάδες και το επαναλαμβάνω και τώρα. Η Ίντερ είναι ήδη πρωταθλήτρια!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε προπονητής των Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε λέγοντας:

«Από τη στιγμή που η Μίλαν έχασε από τη Σπέτσια, το λέω και το επιβεβαιώνω ξανά. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Αντόνιο Κόντε. Το ρόστερ της Γιουβέντους είναι πιο ολοκληρωμένο και ισορροπημένο, αλλά ο Κόντε κατάλαβε ότι παίζοντας πολύ εκτεθειμένος στην επίθεση θα έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα. Το γεγονός ότι είχε μία σεζόν ακόμα δουλειάς με την ίδια ομάδα ήταν σημαντικό για να γνωρίσει αρκετά καλύτερα το ρόστερ του».

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο 74χρονος Καπέλο, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τους πάγκους από τον Απρίλιο του 2018, εργάζεται πλέον ως τηλεσχολιαστής στο «Sky Italia».