Μαραντόνα: Γιατί τον κρατούσαν δεμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου!

Οι γιατροί που περιέθαλπαν τον Ντιέγκο Μαραντόνα μετά την εγχείρηση στον εγκέφαλο αιτιολογούν την απόφασή τους να τον έχουν δεμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν.

Μαραντόνα: Γιατί τον κρατούσαν δεμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου!

Σάλος έχει προκληθεί στην Αργεντινή αλλά και σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο από την αποκάλυψη ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν δεμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν μετά τη χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει στον εγκέφαλο, λίγες ημέρες προτού φύγει από τη ζωή μόλις στα 60 του χρόνια.

Οι θεράποντες ιατροί του Αργεντινού θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πήραν τον λόγο και εξήγησαν γιατί είχαν προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια. Ανέφεραν λοιπόν ότι είχαν λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση, διότι υπήρχε βάσιμος φόβος ότι ο Μαραντόνα θα μπορούσε να βλάψει σοβαρά τόσο τον εαυτό του όσο και σε όσους τον φρόντιζαν, εξαιτίας της χρόνιας εξάρτησής του από ουσίες.

Οι γιατροί μάλιστα πρόσθεσαν με έμφαση ότι οι ασταμάτητες καταχρήσεις του Μαραντόνα είχαν οδηγήσει σε σοβαρή χειροτέρευση τη σωματική αλλά και την ψυχική υγεία του. Συνεπώς, κατά την εκτίμησή τους, όφειλαν να προχωρήσουν στο συγκεκριμένο μέτρο που θα ενίσχυε την αυτοπροστασία του, για την οποία ο ίδιος αδυνατούσε...