Αρτέτα: «Σύντομα θα δούμε έναν καλύτερο Παρτέι»

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για το ζήτημα της προσαρμογής του Τόμας Παρτέι στην Άρσεναλ.

Αρτέτα: «Σύντομα θα δούμε έναν καλύτερο Παρτέι»

Σίγουρος ότι οι φίλαθλοι της Άρσεναλ θα δουν σύντομα τα... καλύτερα από τον Τόμας Παρτέι εμφανίστηκε ο Μίκελ Αρτέτα. Ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League δήλωσε μεταξύ άλλων για τον Γκανέζο μέσο:

«Έχει δυσκολευτεί λίγο, επειδή δεν είχε αρκετή προπονητική προετοιμασία. Όμως, μπορείτε να δείτε την παρουσία του και την ποιότητα που προσφέρει στην ομάδα όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι χρειάζεται απλά να παίξει περισσότερα παιχνίδια, να βρει λίγη χημεία με τους συμπαίκτες του και να επιστρέψει στο καλύτερο δυνατό αγωνιστικό επίπεδο».

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ακόμη ότι ο Παρτέι δεν πιέστηκε να επιστρέψει από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στο μηρό. Οι τραυματισμοί έχουν ταλαιπωρήσει τον Γκανέζο, ο οποίος μετράει μόλις 16 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν, με αποτέλεσμα η έλλειψη αγώνων να τον έχει δυσκολέψει στην προσαρμογή του στην Premier League.

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Παρτέι την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, καταβάλλοντας 50 εκατομμύρια ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας