Οπαδοί της Λίβερπουλ: «Να παίξει ο Τσιμίκας»

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ζητούν από τον Γιούργκεν Κλοπ να βάλει με τη Γουλβς βασικό τον Κώστα Τσιμίκα.

Οπαδοί της Λίβερπουλ: «Να παίξει ο Τσιμίκας»

Οι τραυματισμοί έχουν ταλαιπωρήσει τον Κώστα Τσιμίκα και δεν τον έχουν αφήσει να πάρει αρκετές ευκαιρίες στη Λίβερπουλ. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, διότι η άλλη είναι ότι ο Γιούργκεν Κλοπ δεν του έχει δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο Έλληνας μπακ μπορεί ακόμη να μην έχει πάρει τα λεπτά που θα περίμενε, αλλά ο κόσμος των Reds ζητάει από τον Γερμανό προπονητή να τον βάζει περισσότερο. Θεωρούν ότι κακώς ο Κλοπ δεν τον χρησιμοποιεί περισσότερο, διότι είναι ποδοσφαιριστής που έχει τη δυνατότητα να σταθεί στην ομάδα του και να προσφέρει στη Λίβερπουλ.

Στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Γουλβς οι οπαδοί ζητούν από τον Γερμανό προπονητή να τον βάλει βασικό. Από τη μία επισημαίνουν ότι πρέπει να ξεκουραστεί ο Ρόμπερτσον και από την άλλη πρέπει να πάρει παιχνίδια ο Τσιμίκας και να δείξει την αξία του και στην Premier League.

Μάλιστα στα όσα γράφουν στο twitter οι οπαδοί των Reds τονίζουν ότι ο Τσιμίκας σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και έχει αποδείξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο ταλέντο.