Ο Λεονάρντο επιβεβαίωσε την ...παρακολούθηση του Μέσι, αλλά διευκρινίζει ότι δεν υπάρχουν επαφές

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, παραδέχθηκε ότι η πρωταθλήτρια Γαλλίας παρακολουθεί την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την πλευρά του Αργεντινού της Μπαρτσελόνα 

Ο Λεονάρντο επιβεβαίωσε την ...παρακολούθηση του Μέσι, αλλά διευκρινίζει ότι δεν υπάρχουν επαφές

Για το θέμα που αποκάλυψε Ισπανικό μέσο (Cadena Ser) περί ραντεβού με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι κι ότι ο πατέρας του Αργεντινού αστέρα της Μπαρτσελόνα, Χόρχε, το ανέβαλε ερωτήθηκε ο, τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος διέψευσε ότι υπήρχε ραντεβού στη Δομηνικανή Δημοκρατία (Πούντα Κάνια) στο σπίτι του διάσημου τραγουδιστή, Χούλιο Ιγκλέσιας όπως ανέφερε το δημοσίευμα υποστήριζοντας ότι δεν υπάρχουν επαφές με τον Αργεντινό παρότι έχει δικαίωμα εκείνος να συμφωνήσει με την ομάδα της αρεσκείας του αφού βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα.

Ο Λεονάρντο πάντως τόνισε ότι η πρωταθλήτρια Γαλλίας συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωση του.

«Δεν έχουμε τίποτα σχετικά με το μέλλον, πέραν της ιδέας να μεγαλώσουμε το υπάρχον ρόστερ. Δεν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός για πρόταση συμβολαίου (στον Μέσι). Είμαστε υποχρεωμένοι να υπολογίσουμε ποια θα είναι τα οικονομικά αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς. Επομένως τον παρακολουθούμε, αλλά δεν υπάρχει τίποτα».