Βράνιες: «Ακόμη και αν με ρίξει στην Κ12 δεν φεύγω από την Άντερλεχτ και ο λόγος είναι ο μισθός»

Ο Βράνιες παραδέχθηκε πως δεν λύνει το συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ λόγω των χρημάτων που παίρνει. Μάλιστα όπως είπε θα παραμείνει ακόμη κι αν τον...ρίξει η ομάδα στην Κ12!

Βράνιες: «Ακόμη και αν με ρίξει στην Κ12 δεν φεύγω από την Άντερλεχτ και ο λόγος είναι ο μισθός»

Ο Βράνιες αρχικά είπε πως δεν θα υπέγραφε ποτέ στην Άντερλεχτ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Σαρλερουά, μια ομάδα που με απελευθέρωσε από την Άντερλεχτ. Θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Και γιατί να μην επιστρέψω ως δανεικός και την του χρόνου εδώ. Δεν έχω μέλλον στην Άντερλεχτ. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα υπέγραφα πότε εκεί.

Επέστρεψα το περασμένο καλοκαίρι με την υπόσχεση να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όταν ξεκίνησε η χρονιά όμως, δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Μετά από τον τραυματισμό του Κομπό μπορούσα επιτέλους να παίξω. Πρέπει να παραδεχθώ ότι εκείνο το διάστημα δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, όμως σίγουρα δεν ήμουν ο χειρότερος».

Για την ΑΕΚ και τις επαφές που είχε, ο κεντρικός αμυντικός είπε: «Θα είμαι ειλικρινής, ο μισθός μου είναι ο λόγος που δεν αποδεσμεύομαι από την Άντερλεχτ. Ακόμα και αν η Άντερλεχτ με ρίξει στην Κ12, θα μείνω. Οι Βόσνιοι είμαστε πεισματάρηδες.

Το συμβόλαιό μου είναι πρόβλημα για πολλές ομάδες. Το προηγούμενο καλοκαίρι αρκετές ομάδες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και τον Ιανουάριο υπήρξαν συζητήσεις με την ΑΕΚ. Αλλά, το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο.

Είναι αδύνατο για αυτές τις ομάδες να πιάσουν το ποσό που παίρνω στην Άντερλεχτ».