Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μιλμπάο 2-1: Με Σουάρες για τίτλο!

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της La Liga. 

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μιλμπάο 2-1: Με Σουάρες για τίτλο!

Αυτά τα παιχνίδια σου δίνουν τίτλο! Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκαμψε την αντίσταση της Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-1) σε εξ' αναβολής αγώνα της 18ης στροφής της La Liga, κάνοντας παράλληλα και σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μαδριλένους ο Λουίς Σουάρες που κέρδισε το πέναλτι και ευστόχησε για να ολοκληρώσει την ανατροπή. Τα 18 τέρματα στην εφετινή Primera έφτασε ο Ουρουγουανός στράικερ.

Οι Βάσκοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 21' με τον Μουνιαϊν ύστερα από πάσα του Ινιάκι Γουίλιαμς. Η Ατλέτικο όμως αντέδρασε και στο 45' με κεφαλιά του Μάρκος Γιορέντε ισοφάρισε. Μάλιστα, στις αρχές της επανάληψης πήρε... κεφάλι. Ο Σουάρες ανετράπη μέσα στην περιοχή και όντας αλάνθαστος από τη λευκή βούλα έδωσε το τρίποντο στους «ροχιμπλάνος». Στο +6 από τη Μπαρτσελόνα και στο +8 από την συμπολίτισσα Ρεάλ, πλέον το συγκρότημα του Τσόλο Σιμεόνε!