Πέλκας: «Πονάω λίγο στο στήθος και στο λαιμό, θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή»

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με την Κόνιασπορ αλλά και για την στήριξη όλων στην Φενέρμπαχτσε.

Πέλκας: «Πονάω λίγο στο στήθος και στο λαιμό, θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή»

Ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Πέλκα στο ματς της Φενέρμπαχτσε με την Κόνιασπορ στο τουρκικό πρωτάθλημα ανησύχησε άπαντες, οι οποίοι έσπευσαν να δείξουν την συμπαράστασή τους.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε σε Μέσα της Τουρκίας για τη στήριξη που έλαβε από όλους στην ομάδα: «Οι παίκτες, οι εργαζόμενοι, τα μέλη του συμβουλίου, ο πρόεδρος, όλοι ήταν μαζί μου. Την επόμενη μέρα, όλοι οι συμπαίκτες και η διοίκηση με κάλεσαν ξανά (να δουν πως είμαι)», τόνισε αρχικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Αν και είμαι εδώ μόλις πέντε μήνες, με έκαναν να νιώσω ότι είμαι μέρος μιας μεγάλη οικογένειας. Νόμιζα ότι ήμουν σπίτι μου».

Για τα μηνύματα που έλαβε από τους φίλους της Φενέρ: «Οι φίλαθλοι είναι θαυμάσιοι, χιλιάδες μηνύματα ήρθαν, δεν μπορούσαν να απαντήσω σε όλα. Θα συνεχίσω να κάνω τη θαυμάσια οικογένεια της Φενέρμπαχτσε χαρούμενη».

Για την πορεία της υγείας του: «Έχω λίγο πόνο στο στήθος και στο λαιμό, αλλά όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα μεθαύριο. Δέχθηκα ένα δυνατό χτύπημα, αλλά είμαι δυνατός. Μίλησα με τον γιατρό. Θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή».