Τζέραρντ: «Όνειρό μου να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ...» (vid)

Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε για το όνειρό του κάποια στιγμή να καθίσει στον πάγκο της Λίβερπουλ, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό δεν θα γίνει άμεσα γιατί οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν τον Γιούργκεν Κλοπ.

Τζέραρντ: «Όνειρό μου να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ...» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ρέιντζερς για τον Κλοπ και τον πάγκο της Λίβερπουλ.

«Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν θέλουν να γίνω ο προπονητής της ομάδας τώρα. Θέλουν να συνεχίσει ο Κλοπ στη θέση του προπονητή και εγώ είμαι απόλυτα με το μέρος του. Να ξέρατε πόσο πολύ αγαπάμε τον Γιούργκεν.

Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο στον σύλλογο μας αυτή τη στιγμή. Τον λατρεύω και ελπίζω να μείνει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Εγώ έχω δουλειά και δεν νομίζω πως είναι καλό να μιλάμε για αυτό. Ελπίζω να μείνει ο Γιούργκεν στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια.

Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα μου. Είχα μια φανταστική πορεία ως παίκτης και τώρα διανύω έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο καριέρας. Είμαι χαρούμενος με την δουλειά μου και τον ρόλο μου.

Είναι το όνειρο μου, να γίνω μια ημέρα ο προπονητής της Λίβερπουλ; Ναι, είναι. Όχι όμως ακόμα και ποιος θα λέει πως κάποτε θα είμαι έτοιμος; Ποιος λέει πως θα είμαι η επιλογή των ιδιοκτητών;

Υπάρχουν πολλοί προπονητές στον πλανήτη που θα ήθελαν να είχαν την ευκαιρία να προπονήσουν τη Λίβερπουλ.

Νομίζω, πως πρέπει πρώτα να σεβαστούμε τον άνθρωπο που βρίσκεται τώρα σε αυτή τη θέση, γιατί πάνω από όλα, έχει κάνει μια απίστευτη δουλειά.

Με έχει ταξιδέψει σε απίστευτα μέρη τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια. Τι συναισθήματα Εγώ και όλοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ είμαστε στο πλευρό του.

Για εμένα, ας μείνουμε στο πλευρό του Γιούργκεν».