Λουίς Καβάνι: «Ο Έντισον δεν είναι ευτυχισμένος στην Γιουνάιτεντ»

Ο πατέρας του Έντινσον Καβάνι, Λουίς, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τον Ουρουγουανό επιθετικό να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λουίς Καβάνι: «Ο Έντισον δεν είναι ευτυχισμένος στην Γιουνάιτεντ»

Τους τελευταίους μήνες της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι διανύει ο Έντινσον Καβάνι.

Ο πατέρας του Ουρουγουανού επιθετικού, Λουίς, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Futbol» του αργεντίνικου «Tyc Sports», επιβεβαίωσε ότι ο γιος του δεν είναι ευτυχισμένος στους «κόκκινους διαβόλους», ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησης του 34χρονου επιθετικού το καλοκαίρι στην Μπόκα Τζούνιορς.

«Οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική στο τέλος της σεζόν είναι στο 60%. Ο γιος μου δεν είναι χαρούμενος στην Αγγλία και θέλει να βρεθεί πιο κοντά στην οικογένειά του. Θέλει να παίξει στην Λατινική Αμερική. Θέλω ο Έντινσον να παίξει για μία ομάδα που θα αγωνίζεται για σημαντικούς τίτλους. Είχε πολλές συζητήσεις με τον αντιπρόεδρο της Μπόκα Τζούνιορς, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, και θα ήθελε να παίξει για την Μπόκα», επεσήμανε σχετικά στις δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καβάνι έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και παρότι πρόσφατα η Γιουνάιτεντ του έκανε πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας τους, εν τούτοις η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική.

Ο Καβάνι εντάχθηκε στον σύλλογο του «Ολντ Τράφορντ» μόλις το περασμένο καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ μέχρι σήμερα μετράει με τους «κόκκινους διαβόλους» 7 γκολ και 2 ασίστ σε 25 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.