Βαλμπουενά για Μαρσέιγ: Διώχτε το 80% της ομάδας!

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά, στο RMC Sport, για την φετινή πορεία της Μαρσέιγ ο άσος του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι πρέπει να φύγουν το 80% των παικτών για να βελτιωθεί!

Βαλμπουενά για Μαρσέιγ: Διώχτε το 80% της ομάδας!

Στον απόηχο του αποκλεισμού της Ολιμπίκ Μαρσέιγ από το Κύπελλο Γαλλίας από την Κανέ Ρουσιγιόν (4ης κατηγορίας) την περασμένη Κυριακή ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε κάτα τα ειωθότα την πορεία της ομάδας του Γαλλικού Νότου στο RMC Sport.

Ο άσος του Ολυμπιακού ο οποίος έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στην ομάδα της Μασσαλίας (2006-14) ήταν αρκούντως καυστικός κι απαξιωτικός λέγοντας ότι πρέπει ν' αποχωρήσει το 80% των παικτών, ενώ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα σε ονόματα παικτών που πρέπει να μείνουν.

«Το 80% του ρόστερ πρέπει να φύγει. Να μείνουν μόνο οι Παπέ Γκουέγιε, Άλβαρο Γκονσάλεθ, ο μικρός Μπουμπακάρ Καμαρά και ο Στιβ Μανταντά. Οι υπόλοιποι, έξω. Είναι προτιμότερο να πληρώσουν, για εκείνους που εξακολουθούν να έχουν συμβόλαιο, και να τους ξεφορτωθούνε. Πρέπει να ξεκινήσουμε με άλλα πράγματα. Εάν θέλουμε ανανέωση στη Μαρσέιγ, αυτό σημαίνει ανανέωση», κατέληξε.