Γιατρός Φενέρμπαχτσε: «Ένιωθε πόνους στο στήθος ο Πέλκας»

Ο γιατρός της Φενέρμπαχτσε μίλησε για τον τραυματισμό του Δημήτρη Πέλκα στο παιχνίδι με την Κόνιασπορ και ήταν καθησυχαστικός για την υγεία του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Γιατρός Φενέρμπαχτσε: «Ένιωθε πόνους στο στήθος ο Πέλκας»

Μία πολύ άσχημη σύγκρουση με αντίπαλο του είχε ο Δημήτρης Πέλκας στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Κόνιασπορ. Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Κωνσταντινούπολη για τον τραυματισμό του Έλληνα επιθετικού είναι ενθαρρυντικές.

Ανατριχιαστικός τραυματισμός για Πέλκα-Βγήκε εκτός με φορείο (pic-vid)

Συγκεκριμένα ο γιατρός της φενέρ, Μπουράκ Κουντρουρατσίογλου μίλησε για τον τραυματισμό του Δημήτρη Πέλκα επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

«Δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο στήθος. Έχασε τις αισθήσεις του από το χτύπημα αυτό και δάγκωσε τη γλώσσα του. Είχε μια μικρή αιμορραγία... Όταν συνήλθε ένιωθε πόνους στο στήθος του και έτσι αποφασίσαμε να τον μεταφέρουμε γρήγορα στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός της Φενέρμπαχτσε.

Στη συνέχεια τόνισε για τον Δημήτρη Πέλκα: «Τον υποβάλλαμε σε εξετάσεις, στο κεφάλι, τον αυχένα και το στήθος. Δεν διαπιστώθηκε να έχει κάτι, αλλά πρέπει να παραμείνει υπό παρακολούθηση. Θα ταξιδέψει μαζί μας στην Κωνσταντινούπολη και θα τον πάμε σε νοσοκομείο. Δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί. Μετά από ένα τέτοιο χτύπημα και μία διάσειση μπορεί να υπάρξει λίγο απώλεια μνήμης».