Κλοπ: «Η χειρότερη στιγμή στην προπονητική μου καριέρα»

Η Λίβερπουλ πάει από το κακό στο χειρότερο στην Αγγλία και ο Γιούργκεν Κλοπ, έκανε λόγο για την χειρότερη στιγμή στην προπονητική του καριέρα.

Κλοπ: «Η χειρότερη στιγμή στην προπονητική μου καριέρα»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μετά και την ήττα από τη Φούλαμ, παραδέχθηκε πως είναι η χειρότερη στιγμή για εκείνον στην προπονητική του καριέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού προπονητή

«Ο νικητής έχει πάντα δίκαιο. Τα παιδιά μου το ήθελαν, όμως δεν νομίζω πως αυτό ήταν το πρόβλημα. Ήταν ξεκάθαρο, πως η Φούλαμ θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Είναι μια καλή ομάδα και σε μια καλή περίοδο. Συμφωνούμε όλοι μας, πως αυτή η ομάδα πρέπει να μείνει στην Premier League.

Συνήθως θα έλεγα ότι το 1-0 δεν είναι πρόβλημα, είναι μια φυσιολογική εξέλιξη και είναι ένα από τα τρία πιθανά σκορ, αλλά φυσικά αυτή τη στιγμή για εμάς είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα και το κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε.

Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερο στο παιχνίδι. Αυτό το γκολ πριν από το ημίχρονο ήταν ένα τεράστιο χτύπημα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και τα παιδιά το έκαναν. Στο τέλος δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε κάποιο γκολ και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Φέτος ποτέ δεν είχαμε κάποιο momentum. Μπορείτε να δείτε πως τα παιδιά το θέλουν. Εξακολουθούν να το έχουν μέσα τους, όμως αυτή τη στιγμή δεν τους βγαίνει. Θα ήταν ένα αριστούργημα, αν μαθαίναμε πως αλλάξαμε μέσα σε μια νύχτα.

Να κερδίσουμε αγώνες. Δεν είναι ανάγκη να κάτσω εδώ και να πω, πως θα παλέψουμε για το ένα ή το άλλο. Δεχθήκαμε ένα γκολ, δεν σκοράραμε και χάσαμε. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί.

Ξεκινήσαμε όμως καλά. Κάναμε επιθέσεις, ο Σαλάχ τους δημιούργησε προβλήματα, όμως δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες μας. Στη συνέχεια, η Φούλαμ έγινε καλύτερη.

Η γραμμή της άμυνας μας ήταν εντελώς καινούρια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ορισμένες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας, για τις οποίες χρειάστηκε να τρέξουμε πολύ, επειδή δεν ήμασταν στη σωστή θέση, με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ.

Θα ευχόμουν να μπορούσα να πω όχι, αλλά ναι είναι η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου. Αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα στα καλύτερα μας.

Αυτή η ομάδα είναι εξαιρετική. Ήμασταν απίστευτα επιτυχημένοι και τώρα βιώνουμε μια ακραία κατάσταση, όμως θα παλέψουμε για να βγούμε από αυτήν».