Οι δηλώσεις του πρωταθλητή με τη Ρέιντζερς, Στίβεν Τζέραρντ

Η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον Άγγλο τεχνικό να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Οι δηλώσεις του πρωταθλητή με τη Ρέιντζερς, Στίβεν Τζέραρντ

Ιστορία έγραψε ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος οδήγησε τη Ρέιντζερς ξανά στην κορυφή.

«Είναι πολύ δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις τώρα. Νιώθω καταπληκτικά, και είναι ένα ταξίδι πού δεν έχει τελειώσει. Έρχονται κι άλλα παιχνίδια, και για μένα, όταν κερδίζεις, το θέμα είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι, και είμαι τόσο χαρούμενος πρώτα και κύρια για τους παίκτες – είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι μέσα στο κλαμπ.

Όμως δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο οι οπαδοί – αυτοί κάνουν αυτή την ομάδα και αυτό το πρωτάθλημα είναι γι’ αυτούς. Κατά καιρούς έχουμε πέσει χαμηλά, αλλά αυτό πού μας συμβαίνει τώρα είναι μία απίστευτη στιγμή.

Είναι ένα απίστευτο ταξίδι αυτό στο οποίο βρισκόμαστε και το αξίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη στήριξη πού μου έχει δώσει – ο καθένας τους ξεχωριστά – και όλους όσους μου έχουν δώσει τη στήριξη να κάνω τη δουλειά πού χρειαζόμουν να κάνω, όπως και όλους όσους συνδέονται με το κλαμπ και είναι εδώ τώρα. Αξίζουν να το απολαύσουν.

Ακόμα και οι άνθρωποι πού έχουν βρεθεί εδώ και έχουν εκπροσωπήσει την ομάδα και δεν είναι πια εδώ, και αυτοί αξίζουν να το απολαύσουν.

Είναι μία ομαδική και συλλογική προσπάθεια – είναι ένα μνημειώδες επίτευγμα, και είμαι τόσο περήφανος πού είμαι προπονητής του.

Δε θα το είχα κάνει χωρίς όσους μου έχουν δώσει αυτή τη στήριξη, οπότε θέλω να τους ευχαριστήσω όλους», δήλωσε ο Άγγλος προπονητής, Στίβεν Τζέραρντ.