Εκλογές Μπαρτσελόνα: Το Exit Poll δίνει φαβορί τον Λαπόρτα και «απαραίτητη» την ανανέωση του Μέσι!

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, φαντάζει το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει εκ νέου τον προεδρικό θώκο του συλλόγου, σύμφωνα με το Exit Poll που πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή 4.000 μελών της Μπάρτσα! Τι απάντησαν στην ερώτηση για την ανανέωση συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι!

Εκλογές Μπαρτσελόνα: Το Exit Poll δίνει φαβορί τον Λαπόρτα και «απαραίτητη» την ανανέωση του Μέσι!

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Μπαρτσελόνα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο το Exit Poll που πραγματοποιήθηκε, δείχνει ξεκάθαρο φαβορί.

Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο του καταλανικού συλλόγου Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος σύμφωνα με το Exit Poll που διενεργήθηκε με τη συμμετοχή 4.000 μελών της Μπάρτσα, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί εκ νέου στον προεδρικό θώκο.

Συγκεκριμένα, ο Λαπόρτα έλαβε ποσοστό 58,3% στο Exit Poll, έναντι 31,3% του Βίκτορ Φοντ, ενώ ο τρίτος υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο Τόνι Φρέισα συγκέντρωσε ποσοστό μόλις 9,3%.

«Απαραίτητη η ανανέωση του Μέσι»

Βεβαίως, οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί, καθώς στις εκλογές της Μπαρτσελόνα έλαβαν μέρος περισσότερα από 55.000 μέλη του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπούσκετς, αλλά και του εμβληματικού αρχηγού του παρελθόντος Κάρλες Πουγιόλ.

Παράλληλα, στο Exit Poll υπήρχε και μια άλλη ερώτηση, η οποία αφορούσε την ανανέωση συμβολαίου στον Μέσι. Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν αν κρίνουν απαραίτητη την ανανέωση του σπουδαίου Αργεντινού, με το 65,7% να απαντάει καταφατικά και το 30,9% αρνητικά.