Bundesliga: Σώθηκε στο φινάλε η Κολωνία, 1-1 με τη Βέρντερ (highlights)

Ένα γκολ του Χέκτορ στο 83ο λεπτό έσωσε τον πόντο για την Κολωνία στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τη Βέρντερ. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Bundesliga.

Bundesliga: Σώθηκε στο φινάλε η Κολωνία, 1-1 με τη Βέρντερ (highlights)

Με ισοπαλία ξεκίνησε η δράση της Κυριακής (7/3) στη Bundesliga στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Η Βέρντερ Βρέμης προηγήθηκε στο 66' με τον... συνήθη ύποπτο Σάρτζεντ στην Κολωνία κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα, η οποία ωστόσο έσωσε τον βαθμό στο 83' ισοφαρίζοντας σε 1-1 με γκολ του Χέκτορ.

Χάρη στο «Χ» οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την ίδια ώρα η ομάδα της Βρέμης είναι στο +9 από τις θέσεις που οδηγούν στη Bundesliga 2.

Το Σάββατο 6/3

Η Μπάγερν έκανε εντυπωσιακή ανατροπή και νίκησε 4-2 την Ντόρτμουντ που είχε προηγηθεί στο 9΄με δυο γκολ του Χάαλαντ 2-0. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Νορβηγός και με χατ τρικ οδήγησε τους Βαυαρούς ξανά στην κορυφή. Η Μπάγερν χτύπησε στο 88΄και στο 90΄με τους Γκορέτσκα, Λεβαντόφκσι και διαμόρφωσε το 4-2.

Στην κορυφή της Bundesliga βρέθηκε προσωρινά η Λειψία, η οποία με το εντυπωσιακό διπλό στο Φράιμπουργκ (0-3) προσπέρασε την Μπάγερν και περίμενε το αποτέλεσμα του αγώνα της τελευταίας κόντρα στην Ντόρτμουντ για να δει αν θα παραμείνει στο... ρετιρέ, κάτι που τελικά δεν συνέβη!

Την ίδια ώρα, η Λεβερκούζεν έδινε τέλος στο αρνητικό της σερί επικρατώντας 0-1 στην έδρα της Γκλάντμπαχ, η Άιντραχτ «κολλούσε» στο ισόπαλο 1-1 υποδεχόμενη τη Στουτγκάρδη, ενώ η Χέρτα Βερολίνου πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη με ανατροπή (2-1 από 0-1) απέναντι στην Άουγκσμπουργκ.

Στην έκπληξη της αγωνιστικής, η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε 2-1 της Βόλφσμπουργκ από το πρώτο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης και διατήρησε το υπέρ της σκορ μέχρι το φινάλε, βάζοντας «στοπ» στη φρενήρη πορεία των «λύκων» στo γερμανικό πρωτάθλημα.

Την Παρασκευή 5/3

Ούτε και απέναντι στη Μάιντς κατάφερε να φτάσει στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα η Σάλκε, μένοντας στο «στείρο» 0-0 στο εναρκτήριο ματς της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (5/3).

Τι και αν στον πάγκο των «μπλε» της Βεστφαλίας έκανε ντεμπούτο ο Δημήτρης Γραμμόζης; Η Σάλκε δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στη Μάιντς, η οποία με τη σειρά της δεν έμεινε επίσης ικανοποιημένη με τον πόντο της ισοπαλίας, καθώς καταβάλλει υπερπροσπάθεια εδώ και αρκετές αγωνιστικές για τη σωτηρία της...

Το προφίλ της 24ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/3

Σάλκε - Μάιντς 0-0

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/3

Γκλάντμπαχ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1
(77' Σικ)

Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ 2-1
(8' Μπαουμγκάρτνερ, 41' Κράμαριτς - 23' Βέγκχορστ)

Φράιμπουργκ - Λειψία 0-3
(41' Ενκουνκού, 64' Σέρλοθ, 79' Φόρσμπεργκ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη 1-1
(69' Κόστιτς - 68' Κάλαϊτζιτς)

Χέρτα Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ 2-1
(62' Πιάτεκ, 89' πέν. Λουκεμπάκιο - 3' Μπένες)

Μπάγερν Μονάχου - Μπορούσια Ντόρτμουντ 4-2
(26', 44' πέν., 90' Λεβαντόφσκι, 88' Γκορέτσκα - 2', 9' Χάαλαντ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/3

Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης 1-1
(83' Χέκτορ - 66' Σάρτζεντ)

19.00: Αρμίνια Μπίλεφελντ - Ουνιόν Βερολίνου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ