Εκλογές Μπαρτσελόνα: Στις κάλπες κι ο Μέσι (pics) !

Ο Λιονέλ Μέσι προσήλθε και ψήφισε, όπως και περισσότερα από 44.000 μέλη της Μπαρτσελόνα, για την ανάδειξη νέου προέδρου και διοίκησης στις Κυριακάτικες εκλογές του Καταλανικού συλλόγου 

Εκλογές Μπαρτσελόνα: Στις κάλπες κι ο Μέσι (pics) !

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι μόνο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, αγωνιζόμενος για 21 χρόνια με τα χρώματα της και διαχρονικό σημείο αναφορά της, αλλά και μέλος του Καταλανικού συλλόγου.

Έτσι κατά τις Κυριακάτικες εκλογές των «μπλαουγκράνα» για την ανάδειξη νέου προέδρου και διοίκησης άσκησε το δημοκρατικό του δικαίωμα, προσερχόμενος στις κάλπες που στήθηκαν στην Βαρκελώνη (αλλά κι άλλες πόλεις στην Καταλανική κι Ισπανική επικράτεια).

Ο Αργεντινός, συνοδευόμενος από τον μεγαλύτερο γιο του, πήγε να ψηφίσει στο... εκλογικό κέντρο του «Καμπ Νόου», όπως (είχαν κάνει πριν από εκείνον...) κι οι συμπαίκτες του Σέρχιο Μπούσκετς, Ζόρντι Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο και Ρίκι Πουτζ.

Ψήφισαν οι υποψήφιοι πρόεδροι, ο πρώην (Μπαρτομέου) κι... ο Λουίς Ενρίκε!

Αργότερα αναμένονταν κι άλλοι ενώ οι υποψήφιοι προέδροι Ζοάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ και Τόνι Φρέισα άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα όπως κι ο εκλέκτορας της Εθνικής Ισπανίας (και πρώην παίκτης και τεχνικός της Μπάρτσα) Λουίς Ενρίκε.

Μάλιστα μεταξύ των παραπάνω από 44.000 ψηφισάντων (με το νούμερο ν' ανεβαίνει με την πάροδο των ωρών αφού συνεχίζεται η διαδικασία...) ήταν εκτός του τενόρου Γιοζέπ Καρέρας κι ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα (και συλληφθείς για λίγες ώρες, προ ημερών, για το σκάνδαλο των πληρωμένων δημοσιεύσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης) Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου