Serie A: Η Ρόμα νίκησε την Τζένοα και ανέβηκε τέταρτη (highlights)

Η Ρόμα επικράτησε της Τζένοα με 1-0 και βρέθηκε στην τέταρτη θέση. To πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Serie A.

Serie A: Η Ρόμα νίκησε την Τζένοα και ανέβηκε τέταρτη (highlights)

Με τη νίκη της Ρόμα κόντρα στην Τζένοα συνεχίστηκε η δράση της 26ης αγωνιστικής της Serie A. Οι «τζιαλορόσι» είχαν σε όλο το παιχνίδι τον έλεγχο και το γκολ του Μαντσίνι με κεφαλιά στο 24ο λεπτό ήταν αρκετό για τους χαρίσει τους τρεις βαθμούς.

Έτσι η ομάδα της Ρώμης βρέθηκε στην τέταρτη θέση με δύο λιγότερους πόντους από τη Γιουβέντους.

Το Σάββατο

Δεύτερη σερί επιτυχία, αμφότερες εντός έδρας, και πάλι με 3 γκολ για την Γιουβέντους.

Μετά το 3-0, μεσοβδόμαδα, επί της Σπέτσια ήρθε και το 3-1 επί της Λάτσιο, αλλά μ' ανατροπή αφού ως το 39' οι «μπιανκονέρι» έχαναν.

Ωστόσο ο Ραμπιό ισοφάρισε για την ομάδα του Πίρλο που πήρε τη νίκη με δύο γκολ του (δημιουργού του πρώτου γκολ) Μόρατα - ο οποίος δεν σκόραρε από τις 19/12 - σε τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος (57'-60') τον οποίο αντικατέστησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ξεκουραζόταν ενόψει Πόρτο που ακολουθεί κι όπου οι «μπιανκονέρι» ψάχνουν επιστροφή από το 2-1 που έχασαν στο «Ντραγκάο».

Για τους «λιατσάλι» (που είχαν δοκάρι με τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 1-1) ήταν η 2η διαδοχική ήττα και 3η σ' όλες τις διοργανώσεις κι η 4αδα ξεμακραίνει...

Ο αγώνας της Σπέτσια με αντίπαλο τη Μπενεβέντο άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής στη Serie A νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, με τους γηπεδούχους να σώζουν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε έναν (όχι και τόσο) παλιό γνώριμο των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος στο 71' της συνάντησης βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1, γλιτώνοντας έτσι την ομάδα του από την εντός έδρας ήττα.

Εξάλλου, η Ουντινέζε συνέχιζε την συλλογή πόντων της για 4ο αγώνα (2ν. - 2 ισοπ.) κερδίζοντας την Σασουόλο 2-0 με τον, αειθαλή, Φερνάντο Γιορέντε ν' ανοίγει το σκορ και... λογαριασμό στην ομάδα!

Μάλιστα το αήττητο των «φριουλάνι» (που είναι στο μέσον της βαθμολογίας), εντός έδρας, έφτασε τα πέντε ματς (3ν. - 2 ισοπ.) εέχοντα διατηρήσει την εστία τους απαραβίαστη για 4 ματς.

Αντίθετα οι «νεροβέρντι» (βασικός κι αναντικατάστατος ο Κυριακόπουλος) χάνουν... λάδια: μετά από 2 ισοπαλίες ήρθε κι η ήττα.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/3

Σπέτσια - Μπενεβέντο 1-1
(71' Βέρντε - 24' Γκάιχ)

Ουντινέζε - Σασουόλο 2-0
(43' Γιορέντε, 93' Περέιρα)

Γιουβέντους - Λάτσιο 3-1
(39' Ραμπιό, 57', 60' (πεν.) Μοράτα - 14' Κορέα)

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/3

Ρόμα - Τζένοα 1-0

(24' Μαντσίνι)

16.00: Βερόνα - Μίλαν, Φιορεντίνα - Πάρμα, Κροτόνε - Τορίνο
19.00: Σαμπντόρια - Κάλιαρι
21.45: Νάπολι - Μπολόνια

ΔΕΥΤΕΡΑ 8/3

21.45: Ίντερ - Αταλάντα