Μπέρνλι-Άρσεναλ 1-1: Αρτέτα: «Τεράστιο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για την ισοπαλία της Άρσεναλ με τη Μπέρνλι τονίζοντας ότι δεν άξιζε αυτή την απώλεια η ομάδα του και στάθηκε και στο πέναλτι που δεν δόθηκε.

Μπέρνλι-Άρσεναλ 1-1: Αρτέτα: «Τεράστιο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Η Άρσεναλ πήρε πολύ νωρίς κεφάλι στο παιχνίδι με τη Μπέρνλι, αλλά το τραγικό λάθος του Τζάκα ήταν αρκετό για να αφήσει δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στο παιχνίδι με τη Μπέρνλι. Οι "κανονιέρηδες", ωστόσο, έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα, αφού στο 74' δεν τους δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι.

Μπέρνλι-Άρσεναλ 1-1: «Γκέλα» πριν τον Ολυμπιακό (Highlights)

Ο Μικέλ Αρτέτα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του και στο γεγονός ότι άξιζε να πάρει τη νίκη. «Είναι αλήθεια ότι πάντα είναι δύσκολο να παίξει σε αυτό το γήπεδο, αλλά είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Όταν δημιουργείς πολλές ευκαιρίες και δεν μπορείς να σκοράρεις είναι δύσκολο να κερδίσεις τα παιχνίδια. Θα ήθελα πάντως να μας εξηγήσουν γιατί δεν είναι πέναλτι», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

Συνεχίζοντας ο κόουτς της Άρσεναλ επισήμανε: «Ήρθαμε προετοιμασμένοι για να νικήσουμε και όταν αυτό δεν το πετυχαίνεις πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου τι έχει πάει στραβά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά στη συνέχεια δυσκολευτήκαμε με τις μακρινές μπαλιές. Είχαμε ευκαιρίες για να σημειώσουμε δύο και τρία γκολ. Εάν, όμως, δώσεις το δικαίωμα σε μία ομάδα της Premier League να ελπίζει τότε θα κάνει τη ζημιά», υπογράμμισε ο Μικέλ Αρτέτα.

Όσον αφορά στο γκολ που δέχτηκε η Άρσεναλ ο Ισπανός είπε: «Είναι κάτι στο οποίο συνεχίζουμε να δουλεύουμε πολύ. Είχαν μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όταν παίζεις πολλά παιχνίδια συνεχόμενα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν, όμως, χάνεις ευκαιρίες στο παιχνίδι δέχεσαι μεγαλύτερη πίεση στη συνέχεια. Θα ήθελα πάντως να μου εξηγήσουν τι είναι πέναλτι», σχολίασε ο Αρτέτα.

Όσον αφορά στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό είπε: «Έχουμε την πίεση να νικήσουμε, διότι εκπροσωπούμε την Άρσεναλ. Σε κάθε διοργάνωση πρέπει να νικάμε ανεξάρτητα από το τι κάνουμε στα άλλα ματς. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για εμάς».