Άρσεναλ: Δίνει τον Μαυροπάνο για να πάρει τον Κονατέ

Η Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να δώσει στη Λειψία ως αντάλλαγμα τον Ντίνο Μαυροπάνο προκειμένου να πάρει τον Κονατέ.

Άρσεναλ: Δίνει τον Μαυροπάνο για να πάρει τον Κονατέ

Ένας από τους πλέον περιζήτητους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη είναι ο Ιμπραχίμα Κονατέ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στα 21 του χρόνια έχει ήδη κάνει 88 συμμετοχές σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Είναι λογικό αρκετές ομάδες της Ευρώπης να τον έχουν βάλει στο… στόχαστρο και μία από αυτές είναι η Άρσεναλ. Οι "κανονιέρηδες" ενδιαφέρονται για τον Κονατέ και θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που η τιμή του έχει εκτοξευτεί. Συγκεκριμένα ο Κονατέ κοστολογείται 50 εκατομμύρια ευρώ γεγονός που κάνει τη μεταγραφή του αρκετά δύσκολη και οι Λονδρέζοι αναζητούν τρόπους προκειμένου να ρίξουν την τιμή του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία στην προσπάθεια τους να κατεβάσουν την τιμή του είναι έτοιμοι να προσφέρουν στη Λειψία ως αντάλλαγμα τον Ντίνο Μαυροπάνο. Ο Έλληνας στόπερ πραγματοποιεί μία αρκετά καλή σεζόν στη Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Στουτγκάρδης και αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Άγγλοι προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον Κονατέ. Ο Μαυροπάνος έχει κάνει 13 συμμετοχές με τη φανέλα της Στουτγκάρδης και στην Άρσεναλ θεωρούν ότι θα καταφέρουν να ρίξουν την τιμή του Κονατέ.