Μίλαν: Αστρονομική πρόταση της Τσέλσι στον Ντοναρούμα!

Η Τσέλσι φέρεται να προσφέρει 10.5 εκ. ευρώ ετησίως στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα για να τον πείσει να μετακομίσει στο Λονδίνο και ελπίζει όσο ο νεαρός τερμπατοφύλακας δεν απαντά στην πρόταση ανανέωσης της Μίλαν.

Μίλαν: Αστρονομική πρόταση της Τσέλσι στον Ντοναρούμα!

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο μεγαλώνει η αγωνία των φίλων της Μίλαν για το μέλλον του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, καθώς δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση της διοίκησης για την ανανέωση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Μιλάνου δεν συζητά την παραχώρηση του 22χρονου Ιταλού διεθνούς τερματοφύλακα, στον οποίο πρότεινε νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές έξι εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί εδώ και πολύ καιρό τη Μίλαν, με τη διοίκηση να θέλει να το κλείσει, καθώς το τωρινό συμβόλαιο του Ντοναρούμα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο μάνατζερ του Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα, δέχτηκε μια μεγάλη πρόταση από την Τσέλσι, ενώ ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ιταλική εφημερίδα «Libero» αναφέρει πως η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον διεθνή τερματοφύλακα το ποσό των 10.5 εκ. ευρώ ετησίως για να μπορέσει να τον πάρει στο Λονδίνο, ενώ δίνει και πέντε εκατ. ευρώ στον Ραϊόλα για να κλείσει τη δουλειά!