Premier League: Η Τσέλσι του Toύχελ νίκησε 1-0 τη Λίβερπουλ του Κλοπ (highlights)

Με γκολ του Μάουντ η Τσέλσι συνέχισε την ξέφρενη πορεία της υπό τις οδηγίες του Τούχελ, περνώντας (1-0) από το Λίβερπουλ. 

Premier League: Η Τσέλσι του Toύχελ νίκησε 1-0 τη Λίβερπουλ του Κλοπ (highlights)

H Λίβερπουλ γνώρισε άλλη μια επώδυνη ήττα στο «Άνφιλντ», αυτή τη φορά από την Τσέλσι (1-0) και βλέπει την τετράδα να απομακρύνεται.

Η ομάδα του Κλοπ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για το τέρμα της Τσέλσι. Απελπισμένος ο Γερμανός έκανε αλλαγή τον Σαλάχ στο 62΄ με τον Ζότα, μια κίνηση που δεν άρεσε στον Αιγύπτιο.

To γκολ της νίκης σημείωσε ο Μάουντ στο 42΄με ωραίο σουτ. Ήταν το τρίτο γκολ του Άγγλου μέσου σε 8 ματς υπό τον Κλοπ, όταν είχε πετύχει δυο σε 19 με προπονητή τον Λάμπαρντ!

Η Τότεναμ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι με αντίπαλο τη Φούλαμ για την 33η αγωνιστική της Premier League. Τα «σπιρούνια» κέρδισαν 1-0 την συμπολίτισσά τους στο «Κρέιβεν Κότατζ» και μείωσαν την διαφορά που τους χωρίζει από τις ευρωπαϊκές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο άνοιξε το σκορ μόλις στο 19ο λεπτό της συνάντησης με το αυτογκόλ του Ανταραμπιόγιο, έπειτα από πλασέ του Ντέλε Άλι σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Στα εναπομείναντα λεπτά της συνάντησης οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά εκ του αποτελέσματος είδαν τις επιθετικές τους προσπάθειες να περνούν ανεκμετάλλευτες και δεν απέφυγαν την ήττα.

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε τους «κότατζερς» στην ζώνη του υποβιβασμού και συνεχίζουν να απέχουν τρεις πόντους από τη Νιουκάστλ, η οποία με ματς λιγότερο βρίσκεται μία θέση πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη.

Φούλαμ - Τότεναμ 0-1

(19’ αυτ. Ανταραμπιόγιο)

Λίβερπουλ - Τσέλσι 0-1

(42΄Μάουντ)

Βαθμολογία