Ορίστηκε για τις 17 Μάρτη το εξ αναβολής ματς Γιουβέντους - Νάπολι

Η αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Νάπολι, που είχε αναβληθεί, τον περασμένο Οκτώβρη, αφού οι «παρτενοπέι» δεν επετράπη να ταξιδέψουν λόγω κρουσμάτων ορίστηκε για τις 17 Μαρτίου στο Τορίνο.

Ορίστηκε για τις 17 Μάρτη το εξ αναβολής ματς Γιουβέντους - Νάπολι

Μια αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί τον περασμένο Οκτώβρη (04/10) και πέρσε από... 40 κύματα βρήκε ημερομηνία διεξαγωγής.

Η Ιταλική Λίγκα ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Serie A, μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι, που είχε αναβληθεί λόγω του ότι απαγορεύθηκε, από τις τοπικές αρχές, στους «παρτενοπέι» να ταξιδέψουν λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού, θα διεξαχθεί τελικά στις 17 τρέχοντος στο Τορίνο (19.45, ώρα Ελλάδα).

Υπενθυμίζεται οτι αρχικά η Γιουβέντους, που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο διεκδικόντας το ματς «στα χαρτιά» (3-0) είχε δικαιωθεί, αφού η ιταλική λίγκα μηδένισε τη Νάπολι, καθώς την θεώρησε υπεύθυνη για τη μη διεξαγωγή του αγώνα.

Η απόφαση επικυρώθηκε, μάλιστα, από την επιτροπή εφέσεων της ομοσπονδίας, αλλά η ομάδα του Ιταλικού Νότου προσέφυγε στην Ολυμπακή Επιτροπή της Ιταλίας και δικαιώθηκε αποδεικνύοντας ότι δεν ευθυνόταν για τη διεξαγωγή του ματς.