Άρσεναλ: «Τρέχει» για Ολυμπιακό ο Ρόου

Ο τραυματισμός του Σμιθ Ρόου δεν είναι τόσο σοβαρός όσο είχε φανεί αρχικά, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν θα παίξει το Σάββατο στο ματς της Άρσεναλ με τη Μπέρνλι και «τρέχει» για τον Ολυμπιακό.

Άρσεναλ: «Τρέχει» για Ολυμπιακό ο Ρόου

Στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Λέστερ τραυματίστηκε ο Εμίλ Σμιθ Ρόου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το γήπεδο λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στους "κανονιέρηδες" υπήρξε μία ανησυχία για τον 20χρονο άσο και μάλιστα ο Μικέλ Αρτέτα στις δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για μυϊκό τραυματισμό που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεγάλης απουσίας του ποδοσφαιριστή από την αγωνιστική δράση.

Ο Ισπανός προπονητής, ωστόσο, εμφανίστηκε πιο καθησυχαστικός για τον τραυματισμό του Ρόου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα είπε ο Αρτέτα ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και από αυτές έχει φανεί ότι ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρό όσο είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Ο Ρόου δεν θα παίξει στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μπέρνλι. Από 'κει και πέρα θα φανεί αν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την Πέμπτη στο ματς με τον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο για το Europa League.