Γράφουν ξανά για Λίβερπουλ και Ντε Πολ

Δημοσιεύματα στην Αγγλία, επαναφέρουν το θέμα της Λίβερπουλ και του Ροντρίγκο Ντε Πολ. Για τον Αργεντινό μέσο της Ουντινέζε βέβαια έχουν δείξει κι άλλες ομάδες ενδιαφέρον.

Γράφουν ξανά για Λίβερπουλ και Ντε Πολ

Ξανά για Ντε Πολ και Λίβερπουλ γράφουν στην Αγγλία. Το όνομα του Αργεντινού άσου της Ουντινέζε δεν είναι νέο αφού στο παρελθόν έχει ακουστεί πως είναι ο παίκτης που κοιτάζουν οι «κόκκινοι» προκειμένου να καλύψουν το κενό του Βαϊνάλντουμ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 26 εκατομμυρίων λιρών, με την ελπίδα να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Ο Ντε Πολ βέβαια είναι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Ουντινέζε και για την απόκτησή του, έχουν δείξει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες, κυρίως από την Ιταλία.

Η Daily Mail, αναφέρει πως η Ουντινέζε αξιώνει συνολικά 30 εκ. λίρες προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή της έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως το 2019 η Ουντινέζε, βλέποντας την εξέλιξη του Ντε Πολ, είχε προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας της με τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και έτσι δεν...καίγεται να τον αφήσει αφού έχει συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια.