Νάπολι: Με Μανωλά κόντρα στην Σασουόλο

Ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Νάπολι για το αυριανό (3/3) παιχνίδι με αντίπαλο την Σασουόλο στη Serie A.

Νάπολι: Με Μανωλά κόντρα στην Σασουόλο

Έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Νάπολι για το αυριανό (3/3) εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Σασουόλο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A, ενώ εκτιμάται ότι έχει πολλές πιθανότητες ακόμα και να πάρει θέση βασικού στο παιχνίδι για τους «παρτενοπέι».

Ο 29χρονος στόπερ είχε υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στον δεξιό αστράγαλο στην ήττα της Νάπολι από την Τζένοα στις 6 Φεβρουαρίου, ενώ πρόσφατα οι εκτιμήσεις από την γειτονική χώρα ανέφεραν ότι θα πραγματοποιούσε πιθανότατα την επανεμφάνισή του στο Κυριακάτικο (7/3) παιχνίδι με την Μπολόνια.

Εκ του αποτελέσματος, ο προπονητής της ομάδας του ιταλικού νότου, Τζενάρο Γκατούζο, αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Σασουόλο, η οποία μάλιστα αναμένεται να είναι και η πρώτη για τον παίκτη μετά την απουσία του στα έξι προηγούμενα ματς.

Υπενθυμίζεται ότι η Νάπολι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού μεταξύ άλλων δεν υπολογίζεται ούτε ο στόπερ Καλιντού Κουλιμπαλί που είναι τιμωρημένος.