Μπάγερ Λεβερκούζεν: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Φοσού-Μενσά

Τις υπηρεσίες του Τίμοθι Φοσού-Μενσά θα στερηθεί η Μπάγερ Λεβερκούζεν για τους επόμενους 6-9 μήνες, καθώς ο 23χρονος Ολλανδός αμυντικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ (1-2) για την Bundesliga.

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Φοσού-Μενσά

Διπλό ήταν το σοκ για την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην κυριακάτικη (28/2) αναμέτρησή της με τη Φράιμπουργκ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Bundesliga.

Οι «ασπιρίνες» έχασαν όχι μόνο τον αγώνα στην έδρα τους (1-2), γεγονός που τις έβγαλε έξω από τη ζώνη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων στη βαθμολογία, αλλά και έναν βασικό ποδοσφαιριστή τους με σοβαρό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, ο Τίμοθι Φοσού-Μενσά στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς σε μια φάση του παιχνιδιού χτύπησε στο γόνατο. Ο 23χρονος δεξιός μπακ της Μπάγερ ζήτησε αμέσως αλλαγή και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 44', δίνοντας τη θέση του στον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ο νεαρός άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του προβλήματός του. Το χρονικό διάστημα της απουσίας του ποδοσφαιριστή υπολογίζεται από έξι έως εννέα μήνες.

Ο Φοσού-Μενσά είχε αποχωρήσει πρόσφατα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιλέγοντας να παίξει στη Λεβερκούζεν προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Απώτερος σκοπός του, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, ήταν να ξανακερδίσει τη θέση του στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας ενόψει του EURO το προσεχές καλοκαίρι. Όπως το έφεραν όμως τα πράγματα, το χάνει οριστικά...