Έχασε τον Ρόου η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ νίκησε με 3-1 τη Λέστερ, αλλά ο Ρόου τραυματίστηκε και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με τις "αλεπούδες".

Έχασε τον Ρόου η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έκανε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επικρατώντας με σκορ 3-1 της Λέστερ και μπήκε ξανά στο… κόλπο της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω της Premier League.

Οι "κανονιέρηδες", ωστόσο έχασαν σε αυτό το παιχνίδι λόγω τραυματισμού τον Σμιθ Ρόου, ο οποίος αποχώρησε στο 42ο λεπτό του αγώνα με τις "αλεπούδες". Ο 20χρονος άσος που φέτος έχει τέσσερις ασίστ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα και πλέον η αγωνία έχει να κάνει για το πότε θα είναι έτοιμος να τεθεί ξανά στη διάθεση του Μικέλ Αρτέτα.

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λέστερ για τον τραυματισμό του Ρόου λέγοντας: «Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός. Δεν ένιωθε πολύ καλά για να συνεχίσει να παίζει οπότε αποφασίσαμε να βγει από το παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι δεν θα μείνει εκτός για πολύ καιρό», ανέφερε ο Αρτέτα.

Ακόμη δεν υπάρχει η οριστική διάγνωση για την κατάσταση του Ρόου, αλλά εκείνο το πιθανότερο είναι πως δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 11 Μαρτίου.