Σάλκε: Απέλυσε… τους πάντες!

Στην Σάλκε... τρελάθηκαν μετά τον διασυρμό από τη Στουτγκάρδη και... ξήλωσαν από τον προπονητή Κρίστιαν Γκρος μέχρι τον υπεύθυνο αποκατάστασης...

Σάλκε: Απέλυσε… τους πάντες!

Ο διασυρμός της Σάλκε με 5-1 από την Στουτγκάρδη αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας να… ξηλώνει τους πάντες, καθώς το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της Bundesliga δύσκολα μπορεί να χωνευτεί.

Έτσι λοιπόν, το διοικητικό συμβούλιο της Σάλκε ανακοίνωσε πως απολύεται όλη η αθλητική ηγεσία που βρίσκεται κάτω από τη διοίκηση.

Τι σημαίνει αυτό;

Απολύεται ο προπονητής Κρίστιαν Γκρος, ο βοηθός του Ράινερ Βίντμαϊερ, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Γιόχεν Σνάιντερ, ο συντονιστής ποδοσφαιρικού τμήματος Σάσα Ρίτερ και υπεύθυνος αποκατάστασης της Σάλκε, Βέρνερ Λόιταρντ αποτελούν πλέον παρελθόν από την γερμανική ομάδα…

O Πέτερ Κνέμπελ θα αναλάβει συγκεντρωτικά το αθλητικό κομμάτι, μέχρι το τέλος της χρονιάς, έχοντας άμεσους συνεργάτες τους προπονητές της Κ19 Νόρμπερτ Έλγκερτ και Μάικ Μπίσκενς.

Ο προπονητής της Κ23 της Σάλκε, Γκέραλντ Ασαμόα, θα αναλάβει την καθοδήγηση της πρώτης ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.