Μιχαϊλοβιτς: «Σοκ για τους παίκτες όταν ξαναπαίξουν σε γεμάτα γήπεδα»

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, μιλώντας για το ματς κόντρα στη Λάτσιο, αναφέρθηκε στο πως θα χειριστούν οι παίκτες την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες.

Μιχαϊλοβιτς: «Σοκ για τους παίκτες όταν ξαναπαίξουν σε γεμάτα γήπεδα»

Η Μπολόνια υποδέχεται τη Λάτσιο. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, μιλώντας για το γεγονός πως συμπληρώθηκε ουσιαστικά ένας χρόνος στα γήπεδα χωρίς φιλάθλους, σχολίασε τα εξής για τη στιγμή που θα επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο άνθρωπος είναι ένα ''ζώο'' που συνηθίζει στα πάντα. Έχουμε συνηθίσει λοιπόν να παίζουμε χωρίς κοινό. Στην αρχή ήταν ένα σοκ, τώρα είναι φυσιολογικό. Θα είναι σοκ για τους παίκτες και όταν αρχίσουμε ξανά να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα.

Όταν ανάψει και πάλι το ''πράσινο φως'', εκείνος που συνήθιζε να πηγαίνει στο εστιατόριο θα πηγαίνει. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και με το ποδόσφαιρο. Όταν σου απαγορεύουν κάτι, δεν βλέπεις την ώρα να επιστρέψεις για να το κάνεις.

Όταν θα έχει περάσει η πανδημία, ο κόσμος θα επιστρέψει στα στάδια. Φυσικά, θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί και οι κατάλληλες δομές για να μπορέσουν να φιλοξενήσουν τον κόσμο».