Αναβολή του Τορίνο - Σασουόλο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους

Εννιά κρούσματα κορωνοϊού διαγνώστηκαν στις τάξεις της Τορίνο κι ο αυριανός (26/02) αγώνας για την Serie A με την Σασουόλο αναβλήθηκε.

Αναβολή του Τορίνο - Σασουόλο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους

Δίχως ματς έμεινε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Serie A για την Παρασκευή το βράδυ, καθώς την παραμονή της προγραμματισμένης αναμέτρησης Τορίνο - Σασουόλο (21.45) - εναρκτήριας για την 24η αγωνιστική - έγινε γνωστό ότι υπάρχουν εννιά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις των γηπεδούχων.

Έτσι, η διοργανώτρια αρχή, αποφάσισε την μετάθεση του αγώνα για την 17η Μαρτίου (15.00).

Από τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, η «γκρανάτα» ανακοίνωσε πως οι επτά είναι παίκτες και δύο μέλη του προπονητικού τιμ, με την ιταλική ιστοσελίδα «Sportmediaset» να αναφέρει πως μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν θετικοί είναι οι Λινέτι, Μπελότι, Σίνγκο και Μπαζέλι.

Υπενθυμίζεται ότι το πράγμα φαινόταν να οδηγεί προς αναβολή μετά την χθεσινή (24/02) αναβολή της προπόνησης, της ομάδας του Πιεμόντε που είχε τεθεί σε προληπτική καραντίνα.

Εν τω μεταξύ εκφράζονται φόβοι για αναβολή και στο επόμενο ματς πρωταθλήματος της Τορίνο, καθώς αυτό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (03/03, 19:30), στην έδρα της Λάτσιο για την εμβόλιμη 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.