Έδωσε τα χέρια με τη Φλαμένγκο ο Ραφίνια

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ραφίνια στη Φλαμένγκο και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση των Βραζιλιάνων.

Έδωσε τα χέρια με τη Φλαμένγκο ο Ραφίνια

Από την πρώτη στιγμή που ο Ραφίνια έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και επέστρεψε στην πατρίδα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί επιστροφής του στη Φλαμένγκο. Οι δρόμοι των δύο πλευρών μπορεί να χώρισαν το καλοκαίρι για να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάλασαν και οι σχέσεις τους.

Στη "Φλα" θέλουν τον Ραφίνια πίσω και θυμίζουμε ότι όταν ο παίκτης αποφάσισε να φύγει για τον Ολυμπιακό υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις, ενώ και ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα. Πλέον το θέμα της επιστροφής του Ραφίνια στη Φλαμένγκο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο ποδοσφαιριστής έχει δώσει τα χέρια με το κλαμπ και πλέον αναμένεται μόνο το τυπικό μέρος για να κλείσει η συμφωνία. Αυτό θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος στη Βραζιλία κάτι που σημαίνει ότι λογικά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου ο παίκτης θα ανακοινωθεί από τη Φλαμένγκο.

Στη Βραζιλία ο Τύπος μιλάει για συμφωνία των δύο πλευρών απλά η Φλαμένγκο αυτή τη στιγμή δεν θέλει να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, διότι θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Η τελευταία αγωνιστική άλλωστε θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου.