Σουάρες: «Η Μπαρτσελόνα δεν με σεβάστηκε»

Για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Λουίς Σουάρες στο "France Football".

Σουάρες: «Η Μπαρτσελόνα δεν με σεβάστηκε»

Η αποχώρηση του Λουίς Σουάρες από την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και αποδείχθηκε πως ήταν μια εντελώς αποτυχημένη απόφαση, βλέποντας μάλιστα τον Ουρουγουανό σταρ να σκοράρει κατά... ριπάς με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 33χρονος επιθετικός συνέντευξη του στο γαλλικό περιοδικό «France Football» για τον τρόπο που έφυγε από τη Βαρκελώνη:

«Αυτό που πραγματικά με ενόχλησε ήταν ότι μου είπαν πως είμαι πολύ μεγάλος και ότι δεν μπορούσα πια να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο, να είμαι ο επιθετικός μίας μεγάλης ομάδας. Αυτό δεν μου άρεσε. Αν δεν είχα κάνει τίποτα για 3-4 χρόνια θα το είχα παρατηρήσει, αλλά κάθε χρόνο πετύχαινα πάνω από 20 γκολ και πάντα είχα τα καλύτερα νούμερα πίσω από τον Μέσι», τόνισε ο Σουάρες και συμπλήρωσε:

«Σήμερα όλοι μπορούν να δουν ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις στην Μπαρτσελόνα. Πολλοί παίκτες αποκτήθηκαν αλλά δεν έφτασαν το επίπεδο που όλοι περίμεναν. Εγώ έπαιξα εκεί έξι χρόνια και πάντα το επίπεδό μου ήταν υψηλό. Καταλαβαίνω ότι η ομάδα ήθελε αλλαγές, αλλά άξιζα τον σεβασμό και για τη δική μου υπερηφάνεια, ήθελα να τους δείξω ότι μπορούσα να συνεχίσω να δείχνω την αξία μου».