Premier League: Επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα στις 17 Μαΐου

Την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα στην τελευταία αγωνιστική της Premier League έχει αποφασίσει η αγγλική κυβέρνηση.

Premier League: Επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα στις 17 Μαΐου

Αντίστροφα φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να μετρούν πλέον οι φίλαθλοι στην Αγγλία για την επιστροφή τους στα γήπεδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί, εκ των οποίων και το βρετανικό δίκτυο «SkySports», ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον έχει αποφασίσει να επιτρέψει την παρουσία οπαδών στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, οι… πύλες των αγωνιστικών χώρων πρόκειται να ανοίξουν και πάλι στις 17 Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι και η τελευταία αγωνιστική της Premier League που είναι προγραμματισμένη για τις 23 του μηνός θα πραγματοποιηθεί με φιλάθλους στις εξέδρες.

Βέβαια, όπως τονίζεται, θα επιτραπεί η είσοδος στους οπαδούς μόνο για το 25% της χωρητικότητας του εκάστοτε γηπέδου. Έτσι, στα μεγάλα γήπεδα των ομάδων της Premier League θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των συλλόγων περίπου δέκα χιλιάδες άνθρωποι.

Η είδηση αυτή σαφέστατα σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις των φιλάθλων της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League έπειτα από την ολοκλήρωση και της 25ης αγωνιστικής, έχοντας αποκτήσει μία διαφορά δέκα πόντων από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση.

Έτσι, αν παραμείνουν στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας ως το φινάλε, τότε στην 38η και τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος θα μπορούν στον εντός έδρας αγώνα τους κόντρα στην Έβερτον να πανηγυρίσουν με τους φιλάθλους τους την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία και την επιστροφή τους στον «θρόνο» του πρωταθλητή.