Απόλυση του Ντι Φραντσέσκο στην Κάλιαρι

Το καταστροφικό σερί των 16 αγώνων χωρίς νίκη στη Serie A οδήγησε τους ιθύνοντες της Κάλιαρι στην απόλυση του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Διαβάστε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Απόλυση του Ντι Φραντσέσκο στην Κάλιαρι

Στη λύση της αλλαγής προπονητή αποφάσισαν να προχωρήσουν οι ιθύνοντες της Κάλιαρι, μετά το τραγικό ρεκόρ των 16 συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη στη Serie A.

Για του λόγου το αληθές, η τελευταία νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα καταγράφηκε τον περασμένο Νοέμβριο και συγκεκριμένα στις 7 του μήνα με 2-0 επί της Σαμπντόρια.

Έκτοτε η Κάλιαρι μετράει μόνο ισοπαλίες και ήττες, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού και τους διοικούντες να ψάχνουν λύσεις προκειμένου να αλλάξει η διαμορφωθείσα κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο οδηγήθηκε στην πόρτα της εξόδου, με τον 52χρονο προπονητή να «αντέχει» στον πάγκο της ομάδας μόνο για ένα εξάμηνο, δεδομένου ότι είχε προσληφθεί στις αρχές του περασμένου Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, αντικαταστάτης του θα είναι ο 53χρονος Λεονάρντο Σεμπλίτσι, ο οποίος την εξαετία 2014-2020 ήταν πρώτος προπονητής στην ομάδα της ΣΠΑΛ, ενώ έχει εργαστεί επίσης σε Πίζα και Αρέτσο.