Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1 τη Νιουκάστλ, στο κατόπι της Σίτι (highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Νιούκαστλ κι επέστρεψε στη 2η θέση. Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στην Premier League.

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1 τη Νιουκάστλ, στο κατόπι της Σίτι (highlights)

Συνέχεια στη «συγκατοίκηση» με τη Λέστερ στη δεύτερη θέση της κατάταξης έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν... αγχώθηκε (3-1) απέναντι στη Νιουκάστλ.

Άνοιξε το σκορ στο 30΄ (Ράσφορντ), με την Νιουκάστλ να ισοφαρίζει άμεσα με τον Μαξιμίν. Ωστόσο, οι «μπέμπηδες» σήκωσαν κεφάλι στο σκορ με το... καλημέρα της επανάληψης (Τζέιμς 57΄), ενώ «κλείδωσαν» τη νίκη με πέναλτι του Φερνάντες στο 75΄.

Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι οδεύει με σιγουριά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου, καθώς νίκησε στο Λονδίνο και την Αρσεναλ με 1-0 και αύξησε στους δέκα τους βαθμούς της διαφοράς από τους διώκτες της.

Η απίστευτη ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφθασε στη 18η στη σειρά νίκη (!), σε όλες τις διοργανώσεις, με το γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Χόλντινγκ (82’ Λουίζ), Μπεγερίν, Πάμπλο Μάρι, Τίρνεϊ, Τζάκα, Ελνενί (86’ Θεμπάγιος), Σακά, Όντεγκααρντ (73’ Λακαζέτ), Πεπέ (73’ Σμιθ Ρόου), Ομπαμεγιάνγκ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ντίας, Κανσέλο, Ζιντσένκο, Στόουνς, Φερναντίνιο, Γκιντογκάν, Σίλβα, Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε (63’ Ζέσους), Στέρλινγκ

Η Λέστερ καθάρισε το ματς με την Άστον Βίλα μέσα σε ένα τετράλεπτο, από το 19΄έως το 23΄, διάστημα στο οποίο οι Μάντισον και Μπαρνς έκαναν το 0-2.

Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ μείωσε στο 48΄με τον Τραορέ αλλά πέραν τούτου ουδέν. Μάλιστα ο γκολκίπερ Μαρτίνεθ έκανε δυο σωτήριες επεμβάσεις και το σκορ δεν πήρε διαστάσεις.

Η Τότεναμ πήρε τη νίκη 2-1 επί της Τότεναμ με τα γκολ των Μάρκος Αντόνιο (5') και Τζέσε Λίνγκαρντ (47'), ενώ οι «Σπερς» κατάφεραν μόνο να μειώσουν στο 64ο λεπτό με τον Λούκας Μόουρα.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ντέιβιντ Μόγιες επί του Ζοσέ Μουρίνιο ύστερα από 16 ανεπιτυχείς προσπάθειες. Η Τότεναμ είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις με καραμπόλα στον Σον!

Τα ματς του Σαββάτου 20/2

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε έπειτα από επτά λεπτά καθυστερήσεων η Φούλαμ πήρε μία νίκη "χρυσάφι" απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Επικράτησε με σκορ 1-0 της ουραγού της βαθμολογίας και πλησίασε στους τρεις πόντους την 17η Νιούκαστλ.

Η Έβερτον ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της πόλης επικρατώντας 2-0 της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Το ματς κρίθηκε από τα γκολ των Ριτσάρλισον στο 3΄και του Σίγκουρντσον με πέναλτι στο 83' αλλά και ενδιάμεσα από τις σωτήριες αποκρούσεις του Τζόρνταν Πίκφορντ.

H Έβερτον πανηγύρισε την πρώτη νίκη της κόντρα στη Λίβερπουλ μετά από τον Οκτώβριο του 2010 και στο Άνφιλντ μετά από τον Σεπτέμβριο του 1999!

Η Λίβερπουλ στάθηκε για άλλη μια φορά άτυχη καθώς τραυματίστηκε ο αρχηγός της Χέντερσον και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Με τη νίκη αυτή η Έβερτον έφτασε τη Λίβερπουλ στη βαθμολογία (40 β.) αλλά έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Η Γουέστ Μπρομ έμεινε με 10 παίκτες στο 30’ όταν ο Ατζαγί σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, ενώ ο Βίντρα ήταν σε προφανή ευκαιρία για γκολ και είδε την κόκκινη κάρτα.

Παρόλα αυτά όχι μόνο άντεξε αλλά έχασε και ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Είχε δοκάρι με τον Ντιανέ ενώ ο Ματέους αστόχησε από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση.

Δύο βαθμούς «πέταξε» η Τσέλσι στην έδρα της Σαουθάμπτον νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «άγιοι» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Μιναμινό στο α' μέρος, για να απαντήσει η Τσέλσι στην επανάληψη με το πέναλτι του Μάουντ, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει άλλο τέρμα μέχρι το φινάλε (1-1).

Την Παρασκευή 19/2

Πολύ μεγάλη νίκη πήρε η Γουλβς που επικράτησε με σκορ 1-0 της Λιντς και την προσπέρασε στη βαθμολογία ανεβαίνοντας στην 11η θέση της Premier League. Ένα αυτογκόλ του Μελιέ στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης αποδείχτηκε αρκετό για να πάρουν τη νίκη οι "λύκοι".

Η Γουλβς κατάφερε να περιορίσει ως ένα βαθμό την επιθετικότητα της Λιντς, αλλά είχε και σε εξαιρετική βραδιά του Ρουί Πατρίσιο που την κράτησε όρθια στο τέλος με εντυπωσιακές αποκρούσεις. Από την άλλη η Λιντς γνώρισε την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και δεύτερη συνεχόμενη δείχνοντας ότι δεν βρίσκεται και στο καλύτερο φεγγάρι.

Το προφίλ της 25ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/2

Γουλβς - Λιντς 1-0
(64' αυτ. Μελιέ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 1-1
(33' Μιναμίνο - 54' πέν. Μάουντ)

Μπέρνλι - Γουέστ Μπρομ 0-0

Λίβερπουλ - Έβερτον 0-2

(3΄Ριτσάρλισον, 83΄πεν Σίγκουρντσον)

Φούλαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0

61' Λούκμαν

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/2

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 2-1

(5’ Αντόνιο, 45+2 Λίνγκαρντ-64’ Μόουρα)

Άστον Βίλα - Λέστερ 1-2

(48΄Τραορέ - 19΄Mάντισον, 23' Μπαρνς)

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1

(2΄Στέρλινγκ)

Μάντσεστερ Γ.-Νιούκαστλ 3-1

(30' Ράσφορντ, 57' Τζέιμς, 75 πεν. Φερνάντες - 36' Μαξιμίν)

Δευτέρα 22/2

22.00 Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ