Η απάντηση Μουρίνιο για τις φήμες περί απόλυσης από την Τότεναμ

Τι απάντησε ο Ζοσέ Μουρίνιο στις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από την Τότεναμ, εφόσον δεν καταφέρει να βγάλει τους Λονδρέζους στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Η απάντηση Μουρίνιο για τις φήμες περί απόλυσης από την Τότεναμ

Ένας... κακός χαμός είχε συμβεί στις αρχές της εβδομάδας με ένα ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ, που ανέφερε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα αποχωρήσει από την Τότεναμ το καλοκαίρι, εφόσον δεν την βγάλει Ευρώπη. Το δημοσίευμα έκανε ουσιαστικά λόγο για ένα τελεσίγραφο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Λονδρέζων δεν απάντησε ποτέ. Ούτε παραμονή του αγώνα με την Βολφσμπέργκερ στην Αυστρία, ούτε την ημέρα που βγήκε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Μίλησε ωστόσο μετά το διπλό που πήρε η ομάδα του στην Αυστρία για τους «32» του Europa League. Δεν ρωτήθηκε ακριβώς για τις φήμες που ακούστηκαν περί απόλυσής του κι ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2023, αλλά ο «special one» έσπευσε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο.

Συγκεκριμένα απάντησε ως εξής: «Είναι πολύ πρόωρο να σκεφτόμαστε την κατάληξη του βαθμολογικού πίνακα. Εμείς έχουμε παίξει ήδη δύο ματς απέναντι σε Λίβερπουλ, Σίτι και Τσέλσι. Κάποιοι άλλοι όχι. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι το εξής: Μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, στην πρώτη εξάδα, αλλά και εκτός εξάδας. Να είστε σίγουροι όμως ότι θα παλέψουμε για το πρώτο σενάριο που το θεωρώ και το πιο πιθανό να συμβεί στο τέλος».