Επίσημο: Επιστροφή του Μάρκο Λιβάγια στη Χάιντουκ 11 χρόνια μετά! (pic)

Μετά το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ, ο Μάρκο Λιβάγια ανακοινώθηκε επίσημα από τη Χάιντουκ, επιστρέφοντας στην ομάδα του Σπλιτ ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια.

Επίσημο: Επιστροφή του Μάρκο Λιβάγια στη Χάιντουκ 11 χρόνια μετά! (pic)

Σε γνώριμα... λημέρια επιστρέφει ο Μάρκο Λιβάγια, λίγο μετά το επίσημο «διαζύγιό» του με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Χάιντουκ, ο έμπειρος επιθετικός ανήκει και με τη... βούλα πλέον ξανά στην ομάδα του Σπλιτ, όπου είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια την περίοδο 2008-2010 στις ακαδημίες του κροατικού συλλόγου.

ΑΕΚ: Λύση συμβόλαιου του Λιβάγια κοινή συναινέσει!

«Ο Μάρκο Λιβάγια επιστρέφει στη Χάιντουκ! Ο έμπειρος 27χρονος στράικερ φοράει ξανά τη λευκή φανέλα ύστερα από 11 χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Χάιντουκ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ύστερα από τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της κροατικής ομάδας.

Marko, dobrodošao kući! ✍️??❤️?

Δημοσιεύτηκε από HNK Hajduk Split στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μάρκο Λιβάγια επισήμανε για την επιστροφή του στο Σπλιτ:

«Είμαι χαρούμενους που βρίσκομαι πίσω ύστερα από τόσο πολύ καιρό και ανυπομονώ για τις νέες ευκαιρίες και προκλήσεις στο σπίτι μου. Χαίρομαι που θα προσπαθήσω να πετύχω τους στόχους με την αγαπημένη μου ομάδα και ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα».

Θυμίζουμε ότι πέρα από την ΑΕΚ ο Λιβάγια έχει αγωνιστεί επίσης σε Ίντερ, Λουγκάνο, Τσεζένα, Αταλάντα, Ρούμπιν Καζάν, Έμπολι και Λας Πάλμας.