ΑΕΚ: Λύση συμβόλαιου του Λιβάγια κοινή συναινέσει!

Η ΑΕΚ κι ο Μάρκο Λιβάγια ήρθαν σε συμφωνία για πρόωρη λύση του συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού ο οποίος μένει ελεύθερος (αφού περιθωριοποίηθηκε το τέλος του περασμένου μήνα, όταν  αρνήθηκε την πρόταση ανανέωση της «Ένωσης») με τον όρο να μην μεταγραφεί σ' άλλη Ελληνική ομάδα ως το καλοκαίρι 

ΑΕΚ: Λύση συμβόλαιου του Λιβάγια κοινή συναινέσει!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος ...διαζυγίου ολοκληρώθηκε σήμερα με την ΑΕΚ να δημοσιοποιεί την συμφωνία της με τον Μάρκο Λιβάγια, για πρόωρη λύση συμβολαίου του 27χρονου, Κροάτη, επιθετικού το οποίο εξέπνεε στις 30 του προσεχή Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 του Γενάρη είχε γίνει γνωστό το «ναυάγιο» στις πολυήμερες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για πρόωρη ανανέωση το οποίο επιβεβαίωσε ο παίκτης λέγοντας ότι αναζητά «καινούργιες προκλήσεις».

Έκτοτε ο Βαλκάνιος, που αφίχθη στην «Ένωση» το 2017. ήταν περιθωριοποιημένος με εντολή της διοίκησης και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παρά τις πληροφορίες ότι οι «γέφυρες» μεταξύ των δύο πλευρών δεν είχαν κοπεί, αυτές διατηρήθηκαν, τελικά, για να διαπραγματευθούν την πρόωρη αποχώρηση του από την ομάδα.

Ο όρος να μην μεταγραφή σ' ελληνική ομάδα και τα 500.000 κέρδος

Η συμφωνία επετεύχθη την περασμένη Δευτέρα, κατόπιν αιτήματος του παίκτη, που μένει ελεύθερος από τώρα με τον όρο να μην μεταγραφεί σ' ελληνική ομάδα ως το καλοκαίρι.

Κατ' αυτόν τον τρόπο η ΑΕΚ γλιτώνει την καταβολή 500.000 ευρώ για έναν παίκτη που δεν επρόκειτο ν' αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν.