Επίσημο: Τέλος ο Αλάμπα από την Μπάγερν!

Την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε ο Ντάβιντ Αλάμπα!

Επίσημο: Τέλος ο Αλάμπα από την Μπάγερν!

Τέλος ο Ντάβιντ Αλάμπα από την Μπάγερν. Ο Αυστριακός αμυντικός ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, κατακτώντας όλους τους τίτλους εντός και Γερμανίας.

«Αποφάσισα να αποχωρήσω από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν και να δοκιμάσω κάτι νέο στην καριέρα μου. Προφανώς και δεν ήταν εύκολη απόφαση. Είμαι στο κλαμπ για 13 χρόνια και αυτός ο σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πού θα πάω. Αυτή η απόφαση μου δεν έχει να κάνει με οικονομικούς λόγους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νταβίντ Αλάμπα.

Ο Αυστριακός στην Μπάγερν Μονάχου, από τα τμήματα υποδομής της οποίας πήρε την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα το 2010 και από τότε έχει καθιερωθεί σε αυτή! Δεν τα βρήκε όμως με την ομάδα για να ανανεώσει τη συνεργασία του και στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, θα αποχωρήσει ως ελεύθερος μάλιστα από τους Γερμανούς.

Όπως είναι λογικό για τον παίκτη ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πάρα πολλές ομάδες και μένει να ξεκαθαρίσει σε ποια τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γιουβέντους είναι μεταξύ των ομάδων που φέρεται να ενδιαφέρονται για τον Ντάβιντ Αλάμπα.